Live actueel weer.
Alarm en meldingen.

Geen waarschuwingen..

Buienradar & weersverwachting.

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op dinsdag 25 oktober 2016 om 00.21 uur

Bewolkt en nevelig, in het zuiden ook mist

Vannacht is het bewolkt en nevelig, in het zuiden en zuidoosten komt ook mist voor. Plaatselijk valt er lichte regen of motregen. Ook elders kan vannacht in een enkele opklaring mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond 6C, in een enkele opklaring enkele graden lager. De oost- tot noordoostenwind wind is overwegend matig. De wind wordt geleidelijk overal zwak uit uiteenlopende richtingen. Op de Wadden blijft de wind matig uit een oostelijke richting.

In de ochtend is het op veel plaatsen tamelijk grijs en nevelig, lokaal komt ook mist voor. Uit de bewolking kan af en toe lichte motregen vallen, maar veel stelt dat niet voor. In het noorden, en later ook in het zuidwesten, kan de zon af en toe tevoorschijn komen. De maximumtemperatuur varieert van een graad of 8 in bewolkingsgebieden tot lokaal 12 in opklaringen. Er staat een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen.

In de nacht naar woensdag zijn er naast enkele wolkenvelden ook brede opklaringen en kan er op enkele plaatsen mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond 5C, in het noordoosten kan de temperatuur dichtbij het vriespunt komen. Er staat een zwakke wind uit richtingen tussen zuid en oost. Woensdag overdag wisselen zonnige perioden en wolkenvelden elkaar af. In de loop van de middag wordt de bewolking in het westen van het land dikker en kan daar af en toe wat regen vallen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11C in het noordoosten van het land tot 15C in het zuidwesten. De wind draait geleidelijk zuidwest en neemt toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Weersverwachting lange termijn.
Verwachting (middel)lange termijn

Vooruitzichten
Wo Do Vr Za Zo Ma
Zonneschijn (%) 30 20 20 20 30 60
Neerslagkans (%) 30 10 20 20 20 30
Neerslaghoeveelheid (mm) 0/2 0 0 0 0 0/1
Minimumtemperatuur (°C) 5 8/10 10/11 6/9 5/8 5/8
Middagtemperatuur (°C) 13 14/15 14/15 12/13 12/13 11/13
Windrichting ZW W W ZW Z O
Windkracht (bft) 3 3 3 2 2 2
Uitgifte: 25/10/2016 00.21 uur LT


Bron: KNMI

Grafieken weermetingen.
temperatuur de afgelopen 24 uur.. luchdruk de afgelopen 24 uur..
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van Zwartewaterweer maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van Zwartewaterweer maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Meteogram Zwartewaterland.