Live actueel weer.
Alarm en meldingen.

Geen waarschuwingen..

Buienradar & weersverwachting.

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zondag 26 februari 2017 om 03.04 uur

Bewolkt en af en toe lichte regen of motregen

Het is bewolkt en er valt regen of motregen. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De zuidwestelijke wind is eerst vrij krachtig, aan zee krachtig tot hard en neemt af naar matig, aan zee naar (vrij) krachtig.

Overdag blijft het overwegend bewolkt en af en toe valt er wat lichte regen of motregen. De temperatuur loopt uiteen van 7°C in het noorden tot 11 °C in het zuiden. De wind blijft zuidwestelijk en neemt weer iets in kracht toe naar matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig, in de middag en avond mogelijk hard.

In de nacht naar maandag is het zwaar bewolkt. In het westen en noordwesten valt af en toe regen of motregen. Het koelt af naar circa 8°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Maandag overdag breidt de regen zich uit over het gehele land. In de middag trekken vanuit het westen buien het land binnen, met kans op korrelhagel, onweer en windstoten. Pas in de avond wordt het droger, maar vooral in het westen blijft een bui mogelijk. Het blijft zwaar bewolkt. De maxima komen uit tussen 9°C in het westen en 11°C in het zuidoosten. De wind draait in de ochtend en middag naar zuid en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer blijft de wind vrij krachtig tot krachtig, later mogelijk hard. In de avond draait de wind weer naar het zuidwesten. In de middag en avond is er bij (onweers-)buien een kans op (zware) windstoten tot ongeveer 75 km/uur. (Bron: KNMI)

Weersverwachting lange termijn.
Verwachting (middel)lange termijn

Vooruitzichten
Wisselvallig weertype met van tijd tot tijd regen en een doorstaande wind. De maximumtemperaturen liggen rond 9 graden, maar op dinsdag wat lager.
Ma Di Wo Do Vr Za
Zonneschijn (%) 10 10 20 20 20 50
Neerslagkans (%) 90 90 90 70 60 80
Neerslaghoeveelheid (mm) 5/10 3/6 3/6 1/6 1/5 0/3
Minimumtemperatuur (°C) 8 3/4 2/3 3/5 3/5 4/7
Middagtemperatuur (°C) 10 6/7 7/9 8/10 10/11 9/12
Windrichting Z ZW W W Z Z
Windkracht (bft) 5 4 4 5 3 4
Uitgifte: 26/02/2017 03.04 uur LT


Bron: KNMI

Grafieken weermetingen.
temperatuur de afgelopen 24 uur.. luchdruk de afgelopen 24 uur..
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van Zwartewaterweer maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van Zwartewaterweer maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Meteogram Zwartewaterland.